Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 septembrie 2011

STIRE: LA Noire se va lansa si pe PC


Da, se pare ca este oficial. Dorinta gamer-ilor s-a implinit. LA Noire va aparea pe PC in toamna acestui an! Aceasta este vestea cu care Rockstar Games ne intampina cand intram pe site-ul oficial al lui LA Noire, fiind scris foarte mare, alb pe negru "Out now for XBOX 360 and PlayStation 3. Coming this fall for PC"(Acum pe XBOX 360 si PlayStation 3. Urmeaza si pentru PC toamna aceasta.". O veste foarte buna, pe care multi dintre noi o asteptam inca decand a fost anuntat jocul LA Noire, si care, s-a spulberat cand jocul a fost lansat doar pentru XBOX 360 si pentru PlayStation 3. Se pare ca, speranta noastra, aceea de a aparea pentru PC a revenit din nou la viata, asteptand din nou cu sufletul la gura lansarea lui LA Noire pentru PC-urile noastre.

Jocul LA Noire este un joc foarte bine pus la punct, fiind dezvoltat de Team Bondi si Rockstar Leeds (PC), fiind publicat de Rockstar Games, folosind engine-ul In-house engine si Havok, reusind sa aiba un succes enorm pe piata jocurilor video, fiind un joc de tip politist, iar povestea jocului bazandu-se pe stilul detectiv, punandu-ne in pielea detectivului Cole Phelps, iar jocul fiind setat in anul 1947, actiunea avand loc in Los Angeles, unde tu va trebui sa investighezi o multime de crime, si sa interoghezi fiecare suspect in parte, pentru a-ti da seama cine este de vina si cine nu este de vina in toata aceasta poveste.

Personajul nostru principal poate calatori atat pe jos, cat si cu o multime de masini, pe care le vei debloca in urma ce vei avansa in poveste, si vei rezolva cat mai multe cazuri de crima, jocul punandu-ne la dispozitie o multime de masini interesante si bine modelate si texturate, iar fizica jocului fiind foarte bine realizata.

In joc, nu v-om avea voie sa omoram oameni cu armele sau sa-i calcam cu masinile, fiind o regula stricta impusa de Rockstar Games, deoarece tu esti un detectiv, si lucrezi in politie, iar cei care lucreaza in politie nu au voie sa omoare oamenii. Nu o sa putem sa omoram oamenii, sau sa-i calcam, deoarece jocul ne va interzice pur si simplu chestia aceasta, si nu ne va lasa sa o facem.

Jocul mai contine un mod free-roam (modul liber) intitulat The Streets of L.A. (Strazile Los Angeles-ului), care il vei debloca in urma ce vei termina jocul, automat acest mod deblocandu-se, si punandu-ti la dispozitie tot orasul Los Angeles, toate privelistile si toate lucrurile minunate pe care acesta le are.

Cei de la Team Bondi au mai anuntat ca va fi posibil sa faca o continuare acestui joc, dar ca deocamdata nu este oficial, deci, s-ar putea sa avem si o continuare pentru acest joc minunat. Pana cand se va lansa continuarea acestuia, noi asteptam lansarea acestuia pentru PC, care, dupa cum am mai spus, se va lansa in toamna acestui an, iar in cel mai rau caz, la sfarsitul acestui an.

Scris de: Isar Catalin| 17.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".