Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 august 2011

TUTORIAL: Cum sa pacalesti pe cineva cu un folder inexistent

Salutare, si bine v-am regasit pe site-ul nostru! A trecut o saptamana decand a fost pus ultimul tutorial pe site-ul nostru, iar astazi, revenim cu inca un tutorial, de dificultate Usoara, fiind mai mult un tutorial care va invata cum sa pacaliti pe cineva si sa il speriati pentru cateva momente, facandu-l sa creada ca ceva nu este in regula cu Computer-ul acestuia. Desigur, acest tutorial v-a functiona doar celor care sunt cam incepatori in ale Computer-elor, dar, este amuzant sa observi pe cineva cum se sperie de la o simpla farsa, pe care tu i-ai facut-o acestuia. Pentru inceput, ca si in tutorialul anterior, v-om incepe cu FAQ (Frequently asked questions - Intrebari puse frecvent), pentru a va lamuri in legatura cu riscurile/avantajele/dezavantajele acestui tutorial, sau unui tutorial anume, pentru a sti dinainte de problemele care pot surveni cand folositi acel lucru explicat in tutorial.


Intrebari Frecvente:

1) Se poate ca aceasta farsa sa cauzeze probleme Windows-ului meu?
Nu, aceasta farsa care este prezentata in tutorialul de astazi, nu are legatura cu nici o eroare din Windows, fiind pur si simplu o imagine pusa pa Desktop, care poate fi inlocuita la randul ei, cu imaginea dorita de dumneavoastra.

2) Trebuie ceva special pentru a-mi readuce computer-ul la forma sa initiala?
Nu, dupa cum v-am mai spus, este pur si simplu doar o imagine, pe care o puteti inlocui cu imaginea dorita, iar efectul de farsa v-a disparea instantaneu.

3) Cam cat timp dureaza sa fac tot ce a-ti spus in acest tutorial?
Mai mult de 5 minute nu ar trebui sa va ia, acesta este timpul estimat de noi. Bineinteles ca daca va i-a mai mult, nu este nici o problema, dar 5 minute este timpul estimat de noi.

 Pasul 1: Pur si simplu, da-ti click dreapta pe ecranul dumneavoastra, selectati optiunea New (Nou), si duceti-va la prima optiune numita Folder (Dosar).


Pasul 2: Dupa ce a-ti creat folder-ul, denumiti-l dupa preferintele dumneavoastra, si da-ti oriunde pe ecran click, pentru a se salva folder-ul.

Pasul 3: Acum, v-a trebui sa faceti o poza la ecran, tastand butonul PrtScnSysRq (Print Screen - Poza la ecran), sa va duce-ti in Paint (Pictura), sa da-ti click pe steaua din dreapta, iar dupa sa da-ti click dreapta pe spatiul alb, si sa selectati optiunea Paste (Lipeste).

Pasul 4: Imediat ce poza dumneavoastra a aparut pe ecranul din Paint (Picteaza), acum trebuie sa va duce-ti la File (Fila), si dupa sa selectati optiunea Save as (Salveaza ca), si selectati folder-ul unde imaginea dumneavoastra se v-a salva.

Pasul 5: Acum v-a trebui sa va duce-ti pe Desktop (Ecran), si sa da-ti click dreapta pe folder-ul care l-ati creat mai devreme, si sa selectati optiunea Delete (Sterge).
  

Pasul 6: Dupa ce a-ti sters folder-ul pe care l-ati creat mai devreme, v-a trebui sa da-ti click dreapta pe Desktop (Ecran), si sa selectati optiunea Properties (Proprietati).

Pasul 7: Imediat cum a-ti dat click pe optiunea Properties (Proprietati), un chenar cu mai multe pagini isi v-a face aparitia pe ecranul dumneavoastra. Dumneavoastra, v-a trebui sa selectati pagina Desktop (Ecran), si sa va duce-ti la optiunea Browse (Cauta).

Pasul 8: Imediat cum a-ti dat click pe optiunea Browse (Cauta), un chenar isi v-a face aparitia, de unde dumneavoastra v-a trebui sa selectati poza pe care a-ti salvat-o la Pasul 4, si sa da-ti click pe Open (Deschide).

Pasul 9: Dupa ce a-ti dat click pe butonul Open (Deschide), va v-a aparea chenarul care v-a aparut si la Pasul 7, si pe monitorul din mijlocul acestui chenar, v-a aparea poza pe care dumneavoastra a-ti selectat-o la pasul anterior, iar dumneavoastra v-a trebui sa da-ti click pe Apply (Aplica), iar dupa, sa da-ti click pe Ok (Bine), si sa inchide-ti chenarul.

Pasul 10: Si uite asa, pe ecran va v-a aparea imaginea cu folder-ul pe care l-ati creat dumneavoastra, dar pe care nu il poate accesa nimeni niciodata, deoarece este pur si simplu o imagine.

Si asa, se termina si tutorialul nostru de astazi, fiind un tutorial simplu, aceasta tehnica fiind folosita atunci cand cineva doreste sa pacaleasca o anumita persoana, sau sa se distreze de reactia pe care persoana respectiva o sa o aiba in urma acelui folder neascultator.

Scris de: Isar Catalin| 03.08.2011

 



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".