Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 august 2011

PREVIEW: Saints Row 3



Ati auzit vreodata de seria de jocuri Saints Row? Daca da, se pare ca o continuare pentru ultimul joc se pregateste sa se lanseze pe data de 15 Noiembrie 2011, fiind dezvoltata de Voilition, Inc. si publicata de THQ, folosind engine-ul Havok, si desigur, fiind disponibila pentru Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si XBOX 360, avand atat modul Single-Player cat si modul Multiplayer, fiind un joc care se incadreaza in genul de jocuri TPS (Third Person Shooter), Action, Adventure si Open World, reusind sa-ti dea libertatea de care ai nevoie intr-un joc video, ba chiar mai mult decat atat. Daca nu ati auzit niciodata de seria Saints Row, am sa va explicam pe scurt, sa intelegeti despre ce este vorba in aceasta serie, si unele lucruri pe care ar trebui sa le stiti despre seria Saints Row, si la ce ar trebui sa va asteptati de la jocurile din Saints Row.

In primul rand, primul lucru cu care trebuie sa va familiarizati in jocurile Saints Row, este violenta pura, si foarte excesiva din acest joc, care desigur, il face mult mai interesant, si mult mai dorit sa fie jucat. In al doilea rand, actiunea din acest joc fiind prezenta la fiecare pas, punandu-te in pielea unor jucatori care trebuie sa decida ce trebuie sa faca mai departe, dar si lucrurile care ar putea sa le dauneze sau din contra, sa le faca viata mai buna, fiind un joc cu o actiune prezenta, dar si cu o poveste exceptionala, asemanandu-se cu seria GTA (Grand Theft Auto), dar desigur, avand originalitatea ei, desigur, si povestea aparte acestui joc, care il face sa fie jucat in continuare, dupa este terminat.

Din trailer-ul lansat pe internet, reiese ca Saints Row 3 va avea o grafica exceptionala, reusind sa cuprinda realismul foarte mult, fiind foarte detaliat jocul, pana si fumul de tigare care este prezent in trailer facandu-te sa crezi ca este fum real de tigare, movement-ul personajelor din trailer fiind foarte realistice si fluide, iar animatiile fiind foarte realistice din orice punct de vedere, texturile fiind foarte detaliate si bine realizate, iar modelarea personajelor, cel putin din trailer, sunt foarte avansate, si detaliate, neputand sa observ vreun lucru gresit in acest trailer.

In incheiere, va pot spune ca Saints Row 3 o sa fie un mare succes pentru THQ si Voilition, Inc., multi jucatori impatimiti ai genului asteptand cu nerabdare jocul, care, se pare ca o sa se lanseze pe data de 15 Noiembrie 2011. 

Scris de: Isar Catalin| 25.08.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".