Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 iunie 2011

REVIEW: Kane & Lynch: Dead Men

Kane & Lynch: Dead Men este primul joc al seriei Kane & Lynch, fiind dezvoltat de IO Interacive si publicat de Eidos Interactive, folosind engine-ul Glacier Engine cu fizica engine-ului Havok, fiind dezvoltat pentru XBOX 360, PlayStation 3 si Microsoft Windows, facandu-si aparitia pe piata jocurilor pe data de 14 Noiembrie 2007, fiind un TPS (Third Person Shooter), avand prezente atat modul Single-Player cat si modul Multi-Player si Co-op, fiind notat de ESRB cu M(Mature) iar de PEGI cu 18+, jocul avand multa violenta.

Grafica jocului a fost una realistic si buna, IO Interactive axandu-se foarte mult pe detaliile lucrurile din acest joc, chiar si cel mai mic lucru avand detaliile foarte dezvoltate, fiind un joc plin de detalii, personajele principale fiind foarte bine detaliate si texturate, texturile fiind si ele detaliate foarte mult, jocul incercand sa creeze realismul de care este nevoie intr-un TPS( Third Person Shooter), actiunea petrecandu-se in era moderna.

Povestea jocului, cel putin noua ni s-a parut foarte frumoasa, controlandu-l pe Kane, iar Lynch venind cu tine peste tot. Kane este un om care a fost acuzat la moarte, in urma unui omor, dar acesta scapa, si incepe o actiune nebuneasca cu Lynch ajutandu-l mereu, oriunde ar fi acesta, multa actiune avand loc in acest joc, gloante, sange, batai, toate elementele violente fiind prezente in acest joc, facandu-l mult mai atractiv si mai dorit de jucat.

Gameplay-ul a fost unul destul de bun, controlul jucatorului fiind unul destul de bine, fizica armelor fiind foarte buna, luptandu-te pentru supravietuire, omorand tot ce iti sta in drum, orice obstacol trebuind sa fie lichidat, pentru a-ti putea continua drumul, si sa scapi de tot ceea ce ai facut tu in trecut.

Cerintele de sistem ale jocului au fost foarte decente, jocul avand cerintele foarte mici, grafica fiind foarte realistica, iar noi va sfatuim, daca vreti sa il jucati cu un realism maxim, schimbati toate setarile jocului in High.

CerinteMinime

Sistem de operare – Windows XP SP2, Windows Vista
Procesor – Intel Pentium 4 2GHz sau AMD Athlon XP 1800+
Memorieram – 1GB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa video – Placa video de 128MB nVidia 6600, ATi X1300 cu Pixel Shader 3.0 sau mai buna
Hard-disk – 7GB spatiu liber
Altele – Placa audio compatibila cu DirectX 9.0c si DVD-ROM

CerinteRecomandate

Sistem de operare – Windows XP SP2, Windows Vista
Procesor – Intel Pentium 4 2.5GHz sau AMD Athlon XP 2400+
Memorie ram – 1GB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa video – Placa video de 128MB nVidia 6600, ATi X1300 cu Pixel Shader 3.0 sau mai buna
Hard Disk – 7GB spatiu liber
Altele – Placa audio compatibila cu DirectX 9.0c si DVD-ROM

In concluzie, jocul primeste de la noi nota 9, fiind un joc care merita jucat, neputand sa-l lasati neterminat odata ce v-ati apucat sa-l jucati.

Nota: 9/10







Scris de: Isar Catalin| 19.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".