Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 iunie 2011

ARTICOL: Top 10 Filme 2010


                                 

Locul 10: Iron Man 2

Regizat de Jon Favreou si scris de Stan Lee si Justin Thereoux, Iron Man 2 aduce o revolutie in lumea filmelor, deoarece actiunea din film este mult mai palpitanta si mult mai indragita de fani fata de partea 1. Un atu al acestui film este continuarea buna fata de partea 1, actiunea se desfasoasra pe mai multe planuri, avandu-l in centrul lor pe Tony Stark via omul de fier. 

Nota acordata: 7.0




Locul 9: Harry Poter and The Deathly Hallows partea 1

Regizar de David Yetes si scris de J.K.Rowling si Steven Kloves, Harry Poter si Talismanele Mortii partea 1 este o continuare perfecta pentru filmul antecedent Harry Poter. Harry ( Daniel Radcliffe ), Hermmonie ( Ema Wattson ) si Ron ( Rupert Grint ) duc dinou o lupta pe viata si pe moarte cu Valdemort. De aceasta data cei 4 se luptea pentru niste talismane foarte importante pentru cei 3 elevi de la Howgarts.

Nota acordata: 7.2



Locul 8: Shutter Island

Regizar de Martin Scorsese si scris de Dennis Lehane si Laeta Kalogridis Shutter Island este un film care merita vazut. Actiunea din film este una reala care il are in centrul atentiei pe actorul Leonardo DI Caprio sub numele de Teddy Daniels. Grafica foarte buna si efectele speciale ridica extraordinar de mult acest film, din punctul meu de vedere Merita vazut!

Nota acordata: 7.6




Locul 7: How to Train Your Dragon

Regizat de Dean DeBlois si Chris Sanders si scris de William Davies si Dean DeBlois cum sa-ti antrezneti dragonul este un film animat foarte frumos cu o grafica bine lucrata si o poveste care atrage multa lume. In prim plan sunt niste copii care isi antreneaza un pui de dragon, insa acel pui peste ani creste din ce in ce mai mare. Fiind asa de mare acel dragon ii poarte pe copii peste mari si tari oriunde, insa mai departe vedeti voi.

Nota acordata: 8.1



Locul 6: Tangled

Regizat de Nathan Greno si  Byron Howard si scris de Jacob Grimm si Wilhelm Grimm Tngled este un film foarte frumos care este inspirat din povestea “ Parul Incalcit”. Actiunea se petrece exact ca in carte, Rapunzel ( Vocea lui Mandy Moore ) este in centrul atentiei lasandu-si in jos de pe balconul in care este prinsa de multi ani parul. Printul ii prinde parul si o trage in jos, eliberand-o din balconul “ blestemat”, mai departe vedeti voi. 

Nota acordata: 8.3



Locul 5: The Social Network

Regizat de David Fincher si scris de Ben Mezrich si Aaron Sorkin este o retrospectiva a siteului de socializare Facebook. Retrospectiva e putin zis, chiar o drama pentru un pusti care afla lucruri nedorite si este speriat din cauza acestui site de socializare. El a reusit sa-si faca multi prieteni de pe aceasta retea de socializare, dar spre nefericirea lui si dusmani de moarte.

Nota acordata: 8.5




Locul 4: Tron: Legacy

Regizat de Joseph Kosinski si scris de Adam Horowitz, Tron: Legacy este un film care ne poarta intr-o alta galaxie cu aventuri nemaipomenite si o grafica fantastica. Actiunea filmului este foarte bine lucrata avand in prim plan un tata si un fiu care duc ai departe mostenirea. Un lucru foarte interesant ar mai fi cursele desfasurate in film. Este un film de vazut!

Nota acordata 8.7




Locul 3: Toy Story 3

Regizat de Lee Uncrhick si scris de Jhon Lasseter si Andrew Stanton filmul Toy Story 3 este continuarea celor 2 filme care au uimit lumea animatiei. Dinou Woody ( vocea actorului Tom Hanks ) si Lighter Buzzer ( vocea actorului Tim Allen ) se afla intr-o foarte frumoasa aventura. Grafica, sunetul si efectele sunt minunate. Este un film care intra pe ultimul loc de pe podiumul clasamantului nostru.

Nota acordata: 9.0



Locul 2: Inception

Regizat de Christhoper Nolan si scris de acelasi Christhoper Nolan, Inception este un film care rupe gura targului in 2010 ca sa zic asa, deoarece actorul Leonardo Di Caprio reuseste sa joace in al-2 lea film pe anul 2010. Insa nu doar din cauza actorului care joaca sub numele lui Cobb. Acest film are ca prim plan tehnologia care poate intra in mintea unui om si apoi poate cuceri lumea. Unui hot pe plan mondial ii se da o ultima sansa pentru rescumpararea aparatului de controlare a minti. Probabil v-am facut curiosi. Inception ocupa 
locul 2 pe podiumul casamentului nostru.
 Nota acordata: 9.3


Locul 1: Black Swan

Regizat de Darren Aronofsky si scris de Andres Heinz, Black Swan este un fil inspirat din lacul lebedelor care se referea la castigarea unui concurs de balet foarte importatn. In centrul atentiei este actrita Natalie Portman. Sper ca v-am facut curiosi. Black Swan ocupa locul 1 pe podiumul preferintelor noastre

Nota acordata: 9.7




Ce parere aveti despre topul realizat de siteul nostru?

Scris de: Balta Rares| 04.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".