Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 mai 2011

REVIEW: The Sims 3 World Adventures


The Sims 3 World Adventures este primul Expansion Pack pentru jocul The Sims 3, care a fost lansat pe data de 18 Noiembrie 2009 in America de Nord sip e data de 20 Noiembrie 2009 in Europa, care avea sa ne ofere calatorii nemaipomenite, si de neuitat, in China, Franta si Egipt, unde, sims-ii nostril vor avea parte de aventura la maxim, distractie si vor invata lucruri noi de la culturile respective, si se vor imprietenii cu strainii din alte tari.

Acesta a fost dezvoltat de EA Play si The Sims Studio si publicat de EA Play, folosind engine-ul RenderWare, fiind lansat pentru Windows(PC), Mac OS X si iOS,fiind notat cu litera T(Teens – Adolescenti) de ESRB si de PEGI +12.
Jocul avea sa se inspire din ideea celuilalt Expansion Pack pentru Sims 2, de acest gen, numit Bon Voyage, dar, unde in Bon Voyage puteai sa calatoresti ca o vacanta, sa stai pe plaja, sa te bronzezi, sa iti duci familia intr-un loc unde sa te relaxezi, dar in World Adventures, cum spune si titlul, Aventurile Lumii, este mai mult axat pe aventuri, pe descoperirea unor noi piramide, si descoperirea secretelor in fiecare tara in parte, luptandu-te cu mumii si cu tot felul de blesteme, care te pot ajunge, daca nu le previi.

Jocul, a fost anuntat pentru prima data pe 3 August 2009, iar pe 18 Noiembrie 2009 avea sa se lanseze, la doar 4 luni dupa ce a fost facut anuntul cu Expansion Pack-ul.

Ce mi s-a parut interesant in acest joc, au fost artefactele pe care le puteai colectiona, si comorile in bani, pe care le colectionai din criptele sau piramidele pe care le vizitai, si chestia cu Visa Levels ( Nivelul Vizei), unde, daca completai cat mai multe aventuri, iti mai adaugau cateva puncte pentru viza, putandu-ti sa-ti extinzi zilele de vacanta, iar atunci cand adunai maximum de puncte pentru viza, puteai chiar sa iti cumperi o casa, si sa nu mai stai in Base Camp, ci sa stai in casa ta proprie.

Jocul in mare parte, nu prea ne-a adus nimic nou, ideea fiind tot aceiasi ca si la Bon Voyage, dar care, a fost imbunatatita din toate punctele de vedere, si care, a avut mai multe obiecte noi, putandu-ti sa-ti decorezi casa cu tot felul de obiecte chinezesti, egiptene sau frantuzesti.

Nota pe care noi o dam acestui Expansion Pack este 9 din 10, nereusind sa ne satisfaca toate dorintele pe care noi le asteptam de la acest joc.

Nota: 9/10



Scris de: Isar Catalin| 20.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".