Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 mai 2011

REVIEW: The Sims 3 Late Night


The Sims 3 Late Night este al treilea Expansion Pack pentru The Sims 3, si ultimul de pana acum, care a fost dezvoltat de EA Play si The Sims Studio pentru Windows(PC), Mac OS X si de EA Mobile pentru Mobile, fiind lansat pe data de 26 Octombrie 2010 in America de Nord, pe 28 si 29 Octombrie 2010 in Europa iar pe 28 Octombrie in Australia.

Jocul avea sa ne introduca lucrurile pe care Nightlife le-a introdus in seria The Sims 2, mai precis, barurile, cluburile, muzica, apartamentele, un oras nou, cariere noi, putandu-ti sa-ti formezi si o trupa muzicala, de asemenea, vampirii nu lipsesc din acest Exapnsion Pack, narghileaua si nu in ultimul rand, Celebrity Level-ul, care a fost introdus o data cu acest Expansion Pack, existand 5 stele maxim, pentru o celebritate.

Jocul ne-a dus pe alte meleaguri, orasul fiind un oras gen New York, unde vei putea sa-ti traiesti viata intr-un apartament sau o casa, ca o persoana normal sau ca o persoana plina de faima si celebra, care duce o viata luxoasa si fara griji.

Din partea noastra, jocul primeste nota 10, fiind un Expansion Pack foarte reusit, care ne introduce o gramada de actiuni noi, obiecte, si actiuni noi.

Nota: 10/10


Scris de: Isar Catalin| 20.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".