Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 mai 2011

REVIEW: The Sims 3 Ambitions


The Sims 3 Ambitions este al doilea Expansion Pack pentru The Sims 3, care a fost dezvoltat de EA Play si The Sims Studio pentru Windows(PC), Mac OS X iar pentru mobil de EA Mobile, fiind publicat de Electronic Arts, pentru Windows(PC), Mac OS X si iOS, pe data de 1 Iunie 2010 in America de Nord sip e 3 Iunie 2010 in Australia, folosind engine-ul RenderWare, iar notele acordate fiind urmatoarele: Apple +12, ESRB T(Teens – Adolescenti) si PEGI 12+.

Ideea acestui Expansion Pack nemai fiind prezenta in nici un Expansion Pack pentru vreun joc din seria The Sims, care avea sa ne adauge multe lucruri noi, slujbe pentru sim noi, obiecte noi, un oras nou, si o gramada de cladiri noi.
In joc, poti sa iti alegi una dintre cele 7 slujbe noi care au fost adaugate, mai exact, Pompier, Arhitect, Designer, Inventator, Tatuator, Vanator de Fantome sau Detectiv, fiecare avand o bara, care atunci cand se umple, vei avansa la nivelul urmator al acelei cariere, unde vei castiga mai multi bani, si mai multa experienta pe zi, primind o data cu avansarea nivelului.

Jocul ne-a introdus si intr-un alt oras, care a fost special facut pentru acest joc, unde se gaseste sediul pompierilor, casa de designer cat si de tatuaje, si multe constructii noi.

In mare parte, ideea jocului a fost una foarte originala, si foarte inteligenta, si frumoasa, reusind sa participi la lucrurile pe care le faci la servici, fata de celealte slujbe, unde doar trebuie sa astepti sa-ti vina sim-ul acasa, aici, tu vei lua parte la actiune, si vei face parte din ea.

Nota: 10/10


Scris de: Isar Catalin| 20.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".