Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 mai 2011

REVIEW: The Sims 2 University


The Sims 2 University este primul Expansion Pack pentru jocul The Sims 2, dezvoltat de Maxis si publicat de EA Games pentru Windows(PC) si Aspyr Media pentru Mac, fiind disponibil pentru Windows(PC) si Mac OS X, pe data de 11 Martie 2005.

Acest joc, ne introduce  o noua viata in The Sims 2, sims-ii nostrii trebuind sa se duca la universitate, unde vor avea multi ani de stiudiu, si unde isi vor petrece urmatoarea etapa din viata, numita Young Adult (Adult Tanar), fiind cea mai marcanta etapa a vietii, sims-ii petrecand cu colegii lui din campus, dand petreceri, distrugand petreceri, devenind mascote ale echipei de la universitatea unde sims-ul tau studiaza, fiind disponibile 3 universitati, unde sims-ul tau va avea parte de o gramada de peripetii, cu colegii, prfoesorii, si chiar si cu temele la care vor avea problem sa le faca, daca nu vor avea un grad de inteligenta marit.

Obiecte noi ne-au asteptat in acest joc, fiind foarte bine realizate, aducandu-ne acel aer de copii studiosi, punandu-ne la dispozitie si alte facilitate de universitate.

In mare parte, acest Expansion Pack a vrut sa ne transporte in lumea invataturii, fiind o idee geniala, iar de la noi primind nota 10.

Nota: 10/10


Scris de: Isar Catalin| 24.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".