Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 mai 2011

REVIEW: The Sims 2 Seasons


The Sims 2 Seasons este al 5-lea Expansion Pack dezvoltat de Maxis si publicat de EA Games si Aspyr Media pentru seria The Sims 2, fiind lansat pentru platformele Windows si Mac OS X, pe data de 1 Martie 2007, fiind cel mai bun Expansion Pack pe care aveau sa-l creeze cei de la Maxis.

Jocul ne adduce ceva nou, de care nu am mai dispus in jocul The Sims 2: vremea si sarbatorile, putand sarbatorii Craciunul iarna, iar primavara Pastele, iar, desigur, vara vacanta mult dorita, si, din pacate, toamna inceperea scolii.

Jocul ne pune la dispozitie toate cele 4 anotimpuri, cu toate elementele acestora, ploaie, soare, putand chiar si sa te bronzezi, zapada si nameti inalti, putand chiar sa ingheti de frig, florile frumos mirositoare primavara, si toamna mormanele de frunze si ploile reci. 

Jocul ne mai adduce sistemul de imbolnavire, si de temperatura sims-ului tau, putand controla aceasta temperatura, doar prin simpla actiune, de a avea grija ce imbracaminte poarta sim-ul tau, si daca este corespunzatoare, si de asemenea, jocul introducandu-ne o noua categorie de haine, hainele de iarna, putandu-ti sa-i pui fular sims-ului tau, casti sau chiar caciuli.

Obiectele au fost si ele numeroase, fiind axate pe gradinarit, si pe toate actiunile axate pe anotimpuri, fiind, dupa cum am mai spus, un Expansion Pack foarte reusit, si cel mai bun, axat pe anotimpurile anului.

Nota pe care noi o acordam acestui joc, este nota 10, datorita ideeii exceptionale, si adaptarea anotimpurilor la acest joc.

Nota: 10/10


Scris de: Isar Catalin| 26.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".