Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 mai 2011

REVIEW: The Sims 2 Bon Voyage

The Sims 2 Bon Voyage este al 6-lea Expansion Pack pentru seria The Sims 2, fiind dezvoltat de The Sims Division si publicat de Electronic Arts, pentru Windows(PC) si Mac OS X pe data de 4 Septembrie 2007 in America de Nord, 6 Septembrie 2007 in Europa si tot pe 6 Septembrie 2007 in Australia, fiind notat cu nota T ( Teens – Adolescenti) de ESRB, iar de PEGI +12.

Jocul ne va pune in prim plan vacanta, putand sa calatorim in diverse locatii, sa invatam noi lucruri care apartin altor culture, sa facem poze, sa cumparam suveniruri, si ceea ce mi-a placut cel mai mult, afost cazarea la hotelul pe care il alegeai, avand o gama variate de hoteluri, in regiunea unde alegeai sa calatoresti.

Acest joc, a venit si cu o multime de noutati, si un jurnal de calatorie, dar mai ales, obiecte, haine si obiecte de constructie a caselor, putand sa dai un aer din oriental mijlociu, putandu-ti sa-ti decorezi o casa, dupa anumite case, ca si cele din calatoriile in care ai fost.

Jocului, ii acordam nota 10, pentru idee si functiile noi pe care acesta le-a avut fata de celelalte Expansion Pack-uri.

Nota: 10/10


Scris de: Isar Catalin| 27.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".