Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 mai 2011

REVIEW: The Sims 2 Apartment Life


The Sims 2 Apartment Life este al 8-lea Expansion Pack si ultimul pentru The Sims 2, fiind dezvoltat de The Sims Division si publicat de Electronic Arts pentru Microsoft Windows(PC) si EA Mobile, pe data de 25 August 2008 in America de Nord, pe 28 August 2008 in Australia si pe 29 August 2008 in Europa, jocul avand nevoie de niste cerinte foarte mici, putandu-l sa-l joci pe un PC mai vechi.

In acest joc, ni s-au pus o gramada de lucruri noi la dispozitie, ba chiar si un oras nou, fiind bazat pe apartamente, sims-ul tau putand trai intr-un apartament, batandu-i in perete vecinului cand face galagie, putand sa se spele pe dinti pentru prima oara, iar obiectele care se afla in orice apartament au fost adaugate, putandu-ti sa-ti decorezi un apartament chiar asa cum il ai tu in realitate.

Inca un lucru nou, au fost vrajitoarele, acestea fiind bune si rele, putand sa te transformi intr-una din ele, si calatorind in lumea lor, invatand noi vraji. Tot un lucru nou, a fost break dancer-ul pe care il gaseai pe langa mall-urile orasului, sau pe langa orice magazin, acesta dansand, si daca ai dori, te va invata tot ce stie acesta.

Noi ii acordam jocului nota 10, pentru orasul nou bazat pe apartamente, pentru idee, si nu in ultimul rand, pentru obiectele specifice apartamentelor.

Nota: 10/10


Scris de: Isar Catalin| 31.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".