Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 mai 2011

REVIEW CLASIC: The Sims 2


The Sims 2 este jocul care avea sa ne revolutioneze simulatoarele lansate pe piata pana in 2004, acesta fiind o continuare a seriei precedente, The Sims 1, care avea sa ne aduca multe lucruri noi, obiecte noi, dar cel mai important lucru, o grafica foarte bine realizata si o controlare a personajelor cat mai reala posibila. The Sims 2 a fost dezvoltat de Maxis si Ideaworks Game Studio (pentru telefoanele mobile), fiind publicat de Electronic Arts pentru Windows(PC) si Aspyr pentru Mac, acesta fiind lansat pentru Windows(PC) pe data de 14 Septembrie 2004 in America de Nord sip e 16 Septembrie 2004 in Europa, iar pentru Mac OS X pe 13 Iunie 2005, fiind un joc simulator (Life simulation game), simuland viata personajelor la maxim, dandu-ti posibilitatea sa controlezi tot ce i-se intampla sim-ului tai, ghidandu-l in viata, facandu-si o familie numeroasa, si strangand bani pentru o casa noua.

Jocul, mi s-a parut fantastic, grafica lui fiind foarte buna pentru 2004, reusind sa impresioneze si pe cei mai critici fani ai jocurilor, deschizandu-ne o noua poarte spre genul simulator care avea sa urmeze dupa acest joc. In mare parte, ideea cu The Sims ii apartine faimosului om Will Wright, pentru care avem tot respectul, dand dovada de o inteligenta extraordinara, doar cu ideea jocului The Sims, cand, la inceput nimeni nu era interest de ideea acestuia, dar iata ca, acum aproape majoritatea fanilor, joaca The Sims, The Sims 2 sau The Sims 3.

Jocul a beneficiat si de 8 Expansion Pack-uri, acestea fiind, University, Nightlife, Bon Voyage, Seasons, Freetime, Apartment Life, Pets si Open For Bussiness, fiecare Expansion Pack introducandu-ne obiecte noi in joc, noi actiuni, ca de exemplu sa mergem la facultate, sa mergem in cluburi, sa ne deschidem propria noastra afacere, sau multe alte chestii, pe langa obiectele noi pe care acestea le introduceau in joc. Cel mai reusit Expansion Pack in opinia mea este Seasons, acel Expansion Pack care ne-a introdus posibilitatea vremii in The Sims 2, dispunand de toate cele 4 anotimpuri, dar cel mai mult, mi-a placut anotimpul iarna, cum era prezentat, si de actiunile enorme pe care le puteai face iarna, si mai ales de spiritual sarbatorilor.

Gameplay-ul acestui joc mi s-a parut excelent, fiind vorba de o evolutie de la The Sims la o noua generatie The Sims, care avea sa fie in 3D, putand sa controlam camera, sa observam fiecare particica din lumea pe care acest joc ne-o punea la dispozitie, putand sa modificam totul, dupa bunul nostru plac.

Efectele sonore au fost si acestea foarte bine realizate, dandu-ti impresia de un realism si o evolutie foarte mareata, si spunandu-ti ca seria The Sims v-a avansa atat de mult, incat ti-ai dori sa il joci in fiecare zi si noapte, fara sa te mai opresti.

Modificarea personajului a fost foarte mult dezvoltata, putand sa-i modifici si cea mai mica parte din corp, nasul, ochii, fruntea, buzele, orice tinea de sim-ul tau, chiar si hainele au fost foarte multe, si foarte evaluate, putand sa selectezi tricoul dupa el, pantalonii sau un costum de haine pre-stabilit de joc.

In mare parte, jocul a reusit sa ne creeze o impresie foarte placuta, iar noi, ii acordam nota 10, pentru tot ce a avut jocul, neputand sa gasesc vreun defect la acest joc.

Nota: 10/10 





Scris de: Isar Catalin| 24.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".