Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 mai 2011

REVIEW: Brink


Brink este un joc dezvoltat de Splash Damage si publicat de Bethesda Softworks, folosind engine-ul idTech 4, fiind lansat pentru Microsoft Windows(PC), PlayStation 3 si XBOX 360, pe data de 10 Mai 2011 in America de Nord, pe 13 Mai 2011 in Europa si pe 12 Mai in Australia, fiind un First-Person Shooter si 8v8-player Cooperative multiplayer action, putandu-l sa-l joci single player cat si multiplayer si cooperativ, dar, in mare parte jocul fiind facut pentru multiplayer.

Grafica jocului este una foarte reusita, texturile fiind foarte bine realizate, personajele fiind foarte frumos modelate, iar un plus care l-a ajutat pe acest joc, a fost modificarea caracterului, care poti sa-i modifici orice, de la nas, pana la tatuajele de pe corp, si hainele pe care vrei sa le poarte, acestea putand sa le deblochezi in urma misiunilor.

Povestea jocului a fost vaga, in mare parte jocului lipsindu-i o poveste, fiind o poveste de genul omoara tot ce poti, fiind un mare minus pentru joc, dar, tinand cont ca este creat in mare parte pentru multiplayer, trebuia sa ne si asteptam la aceasta chestier.

Efectele sonore ale jocului nu prea mi s-au parut chiar iesite din comun, fiind niste efecte normale, care cam in toate jocurile apar, dar, optimizarea proasta a acestui joc, m-a facut sa il dezinstalez din primele 5 minute, fiind foarte prost optimizat, fata de alte jocuri din 2011, care imi merg perfect, acesta zici ca il jucam pe un Pentium II si o memorie de 32 mb RAM.

Violenta jocului fiind una foarte sporita, acesta avand o foarte mare doza de violenta, iar in opinia mea, nu l-as recomanda unui copil cu varsta sub 16 ani, avand foarte mult sange, cadaver si toate soiurile de violente.

Nota jocului pe care eu o dau, este nota 7, optimizarea proasta a acestuia facand nota si mai mica, fiind un joc execrabil din punct de vedere al optimizarii.

Nota: 7/10


Scris de: Isar Catalin| 21.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".