Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 mai 2011

Preview: The Sims 3 Generations


The Sims 3 Generations este urmatorul Expansion Pack pentru jocul Sims 3, care a fost lansat in anul 2009, dezvoltat de EA si publicat de Electronic Arts.

The Sims 3 Generations ne va introduce intr-o lume toatala diferita, care nu a mai fost prezenta pana acum in Sims 3, lumea generatiilor. Fiecare persoana, v-a avea scopuri noi, fiind clasate pe varstele personajelor, de la copil de scoala, cand arunci cu oua in geamurile vecinilor, pana la adevaratele iubiri ale adolescentilor, nuntile mult asteptate ale adultilor, si nepotii multi asteptati ai batranilor.

The Sims 3 Generations este dezvoltat de EA Play si The Sims Studio, pentru Windows(PC) si Mac OS X, fiind publicat de Electronic Arts, iar data acestuia de lansare fiind anuntata pe 31 Mai 2011 in America de Nord sip e 3 Iunie 2011 in Europa.

The Sims 3 Generations va contine elemente din jocurile precedente, acesta continand elemente din The Sims 2: Family Fun Stuff, The Sims: House Party, The Sims 2: Teen Style Stuff, The Sims 2: University si The Sims 2: Celebration Stuff.

Asteptam cu nerabdare acest Expansion Pack, si speram ca EA sa nu ne dezamageasca cu acest Expansion Pack.





Scris de: Isar Catalin| 20.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".