Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 aprilie 2011

Un cuvant, de inceput!

Salutare, si bine ati venit pe site-ul Ackratte. Acest site, are de gand sa va ofere toate informatiile si tot ce aveti nevoie, in legatura cu lumea gaming-ului, a pc-ului, si a consolelor. Bineinteles, veti putea gasi review-uri la jocuri, preview-uri, gameplay-uri, review-uri video si multe alte informatii despre jocuri. De asemenea se va afla o sectiune speciala, numita Cheats, unde vor fi afisate parole pentru multe jocuri cunoscute, si de asemenea, cum puteti sa le activati, totul fiind testat de noi, inainte de a fi pus.

Noi, incercam sa construim site-ul, in asa fel incat o pagina  sa fie dedicata review-urilor, una preview-urilor, si tot asa, pentru fiecare lucru in parte, ba chiar, si o sectiune Adobe Photoshop, unde v-or fi puse creatiile noastre, sau creatiile altora, care desigur, ne vor solicita sa le afisam pe site.

Pentru inceput, voi crea paginile, design-ul, si voi incepe sa joc primul joc, pentru primul review. Pana la primul review, va las, si, la cat mai multe vizualizari.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".