Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 aprilie 2011

REVIEW: Test Drive Unlimited 1


Test Drive Unlimited este un joc dezvoltat de Eden Games si lansat de Atari. El a fost lansat pe data de 5 Septembrie 2006, pe consola XBOX360. Jocul avea sa apara si pe PC dar dupa ceva timp de la lansarea lui pe XBOX360, apoi ca si marea majoritate a jocurilor a aparut si pe celelalte platform: PS2, PSP.

La inceputul jocului esti un pasager care astepti inbarcarea in avion. Apoi aterizezi pe insula Oahu, ai 200.000 de dolari si posibilitatea de-ati cumpara o casa, apoi iti poti inchiria si o masina. Dupa ce iti cumperi casa si masina v-a trebui sa faci o cursa pentru a castiga bani. Deasemenea, unele curse pot fi si pentru tichete de incaltaminte, imbracaminte si accesorii. La inceputul jocului nu-ti poti cumpara masina, decat de la 3 showroom-uri: Audi, Alfa Romeo si Saturn. 

Insula Ohau este o imensitate inconjurata de mare, cu mai multe paduri foarte interesante si nu in ultimul rand plaja foarte intinsa. Cu cat faci mai multe curse, foarte multe showroom-uri cu masini se vor debloca, Test Drive Unlimited fiind un joc foarte interesant din cauza diversitatii foarte mari de masinii care ajunge de la masini clasice si muscle la masini sport si foarte luxoase. Un punct in minus din punctul meu de vedere este lipsirea marcii BMW din joc. Deasemenea foarte interesant este adaugarea motocicletelor in joc, marcii precum Ducatti, Kawasaki, etc.

De la mine mai pierde un punct din cauza graficii, care nu este una dintre cele mai bune, intradevar in anul 2007 nu se faceau jocuri cu o grafica extraordinara, dar, din acest punct de vedere, Test Drive Unlimited sta destul de prost.

Deasemenea foarte interesant este alternanta misiunilor si curselor. Foarte  multe sunt cusre axate pe locuri sau pe un anumit timp, la absolut toate cursele putandu-se obtine medalii de bronz, argint sau cea mai importanta, cea de aur.

Insa mai sunt si acele curse”incocnito”, in care trebuie sa iei autostopisti si intr-un anumit timp trebuie sa-I duci la destinatia dorita, insa in unele misiuni de aceste gen, nu ai voie sa lovesti deloc masina, deoarece pasagerul se va da jos din ea. Insa pentru un “sofer” bun, asta nu va fi nicun fel de problema.

Gameplay-ul este foarte bun, spre examplu masinile si motocicletele raspundzand foarte bine la comenzi, fiecare avand propriile sale caracteristici, atat din punct de vedere tehnic, cat si dun punct de vedere al manevrabilitatii.

In opinia mea gameplay-ul este un punct in plus, insa grafica care nu arata adevarata infatisare a jocului si neadaugarea marcii BMW, scade 2 puncte din total. 

Asa ca nota mea pentru Test Drive Unlimited este 8, si sper ca Atari si Eden Games sa mai socializeze si pentru alte jocuri la fel de palpitante si interesante.

Nota: 8/10



Scris de: Balta Rares| 14.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".