Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 aprilie 2011

REVIEW: Runaway 3 A Twist of Fate

Se pare ca, ultimul joc din seria Runaway, a aparut, punandu-ne un inceput indirect, care nu il continua pe cel din Runaway 2 The Dream of The Turtle, dar care, ne va spune tot ce s-a intamplat intre sfarsitul lui Runaway2 The Dream of The Turtle si inceputul lui Runaway 3 A Twist of Fate. Jocul a fost dezvoltat de Pendulo Studios si publicat de Focus Home Interactive, in anul 2009 pe data de 26 Noiembrie.

Jocul, de data asta, are o imbunatatire foarte mare, punandu-ne la dispozitie si celalalt caracter pe care nu am putut sa il controlam in primele doua titluri, acela fiind Gina Timmins, iubita lui Brian Basco, ba chiar, putand sa il controlam la sfarsit si pe colonelul Kordsmeier.

Grafica jocului, pe mine m-a surprins, reusind sa se vada diferenta dintre Runaway 2 The Dream of The Turtle si Runaway 3 A Twist of Fate, caracterele devenind mai frumoase, mai ales Gina, devenind superba, fata de primele 2 titluri.

Povestea jocului incepand intr-un mod indirect, cu moarte lui Brian, dar care, defapt nu este moartea lui, asa au crezut cei de la spitalul de nebuni, ca acela era corpul lui Brian, dar dovedindu-se ca s-au inselat in legatura cu asta, reusind sa capatam usor usor si controlul lui Brian, care la sfarsit, o va intalni din nou pe Gina, dupa atat de mult timp in care nu s-au mai vazut deloc.

Gameplay-ul jocului fiind imbunatatit, personajele fiind mai bine modelate, texturile fiind fabuloase, si rendarea acestora facand jocul superb. Miscarile personajelor au fost imbunatatite, lafel si vocile lor.
Efectele sonore au fost fabuloase, muzica create special pentru acest joc, reusind sa il ridice si mai mult, pe scara jocurilor fabuloase.

Dar, se pare ca acesta a fost ultimul titlu din seria Runaway, cei de la Pendulo Studios hotarand sa creeze alt Adventure Game, numindu-se The Next Big Thing. Ce pacat!!

In opinia mea, este cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodata, si credeti-ma, ca am jucat destule jocuri, dar care, nici unul nu a reusit sa-mi trezeasca acel feeling extraordinary, ca si acest joc, care, mai mult ca sigur, v-a ramane in memoria mea, toata viata de acum in colo.

De la mine, jocul primeste nota 10/10, fiind, un joc perfect, dupa parerea mea.

Nota: 10/10

Scris de: Isar Catalin| 19.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".