Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 aprilie 2011

REVIEW: Pro Evolution Soccer 2011


Pro Evolution Soccer 2011 este un joc dezvoltat de Konami Computer Entertainment Tokyo, care a aparut la finitele anului 2010 pe toate platformele importante de gaming: XBOX360, PS3, PS2, PSP, Nintendo Wii, Nintendo Ds si nu in ultimul rand pe PC.

Au fost niste ani foarte grei pentru pasionatii jocului de fotbal, mai ales pentru pasionatii de PES. Ani la rand, cei de la Konami nu au facut cele mai bune jocuri de fotbal, referindu-ma ca PES nu este un joc deloc bun la grafica si mai ales la gameplay, insa toate pana la PES 2011. Seria neagra s-a incheiat spre sfarsitul anului 2010, mai exact seria PES 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 care a fost foarte proasta din absolut toate punctele de vedere( grafica, gameplay,etc).

PES 2011 este mai mult decat un joc de fotbal, este un joc parca desprins din realitate, deoarce grafica este incredibil de reala( acesta este un plus foarte mare fata de jocurile PES din anii antecedenti). Insa cel putin din punctul meu de vedere un mare minus care va scadea radical din nota finala, este gameplay-ul.
Insa acest lucru nu ma mira, deoarece cam toate seriile PES din anul 2006 pana in prezent nu sunt chiar bune din punct de vedere al gameplay-ului.

Imediat cum intram in joc, vom vedea un intro impresionant ,cu Lionel Messi ( superstarul  echipei FC Barcelon). La accesarea meniului se observa schimbarea radicala a acestuia fata de seriile antecedente.
Un plus adus jocului este diversitatea echipelor, in numar foarte mare, de la echipe de club din aproape toate ligiile Europene, pana la echipe nationale de pe toate continentele.

Al doile minus foarte mare este neadaugarea in joc a ligii Germane( Bundesliga), insa acest lucru nu este de mirat deoarece si jocurile din seriile antecedente nu au avut aceasta liga.

Foarte interesant este grafica excelenta pentru stadiioanele din joc, care sunt foarte realea, la fel ca si suporterii din acestea. Sunetul este un atuu, deoarece  comentatorul este foarte diversificat din punct de vedere al meciurilor dar si din punct de vedere al competitiilor in care comenteaza, deoarece ei pot comenta in diverse competitii ( Uefa Chapions League, Europe League si in celelalte ligii ale jocului).

Deasemenea efectele jocului aduc un mare plus deoarece acestea sunt foarte multe si foarte interesante.
In opinia mea acesta este cel mai bun joc PES lansat de Konami  in ultimii ani buni si sper, defapt sunt convins ca pasionatii jocurilor de fotbal au ramas masca la vederea noii grafici, insa au fost dezamagiti dupa ce au vazut gameplay-ul care nu este deloc de aprciat. Nota mea pentru aces joc este 8, si imi fac mari sperante ca urmatoarele serii PES vor fi din ce in ce mai bune.

Nota: 8/10


Scris de: Balta Rares| 14.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".