Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 aprilie 2011

REVIEW: Need for Speed World


Need For Speed World e un joc realizat de EA Games cu scopul de a concura cu alte MMORPG-uri, jocul fiind gratis, oricine putand sa-l joace.

In joc se pot cumpara BoostPoint ce te pot ajuta in diferite situatii. Cu BoostPoint se pot face multe lucruri cum ar fi : inchirierea unei masini cat si cumprarea sa, iar daca doriti sa modificati acea masina, puteti din nou platii in BoostPoint.

La capitolul masini, jocul sta bine. Jocul are o structura bine definita.La inceput la nivelele intermediare exista posibilitatea achizitionarii unei masini de TIER 1 sau mai putem zice clasa 1, in aceasta clasa de masini gasim masini mediocre in lumea curselor.

Dupa cum ne-au obisnuit seriile anterioare, gasim cate ceva preluat din jocul precedent.  In World gasim aceasi harta cu aceleasi locuri,  singura diferenta fiind ca safe house nu este in  acelasi loc ca si in MostWanted,iar texturile fiind importat din alte serii.
La capitolul handling, acest joc exceleaza drifturile, burn out-urile sau altele sunt o joaca de copii.Cu cat avansam mai mult in storyline-ul jocului descoperim noi locuri de intreceri , noi masini si noi scurtaturi, descoperind astfel masini de ranguri mai mari, TIER2, TIER3.Tier3 fiind cel mai bun,unde  gasim producatori consacrati si modele rare de masini, numite super car-uri.

Jocul ca alte MMORPG-uri are o ierarhie bine definita pe nivele, nivelul maxim fiind 50.Jocul este destul de flamand si cere un procesor si o placa video potente  pentru a se desfasura in liniste gameplay-ul.

Una peste alta,EA a mai lansat un joc care poate satiface dorinta multora ce doresc sa simta adrenalina curselor chiar la ei acasa. Ideea este  foarte buna din perspectiva mea, aceea de a lansa un joc de tip MMORPG gratis.
De la mine primeste nota 7.5 pentru grafica destul de reusita, faptul ca este gratis si este adresat unui numar mare de jucatori si pentru ierarhia bine delimitata.

Nota: 7.5/10 



Scris de Balta Rares| 12.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".