Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 aprilie 2011

REVIEW: Need For Speed Undercover


Need For Speed Undercover este un joc dezvoltat de EA BlackBox si publicat de Electronic Arts, in iarna anului 2008, pe data de 18 Noiembrie, pe PC, XBOX360, PS3, PSP, PS2, Nintendo DS, sip e sistemele de operare, de pe telefon.
Jocul, se vrea sa fie un remake al jocului Most Wanted, grafica fiind cam aceiasi, avand cateva modificari pe partea texturilor si masinilor rendate, dar, in mare parte, se vrea sa fie un Most Wanted evoluat in grafica, poveste si desigur, in masinile disponibile in joc, mult mai multe, fata de Most Wanted.

Povestea jocului este una tipica, asemanandu-se un pic cu Most Wanted, dar, in jocul acesta, tu fiind un politist sub acoperire, incercand sa-i demasti pe cei care fac curse ilegale, si pe capul rautatilor, aceasta fiind Chase Linh.

Masinile jocului, au fost numeroase, fata de celalalt joc, fiind adaugate mai multe modele si mult mai multe super car-uri, acesta avand si modelul Bugatti. Tuning-ul masinilor, fata de Pro Street, in opinia mea, a decazut foarte mult, fiind pus la pamant, nemai avand acea miscare de libertate cum o aveai in Pro Street, unde modificai orice masina cu o usurinta foarte mare, dar desigur, trebuia sa ai si un pic de imaginative, in artele modificatului.

Gameplay-ul jocului, fiind sub Most Wanted, dar, fiind imbunatatit fata de Pro Street, masina controlandu-se mult mai usor, decat o controlai in Pro Street. Damage-ul masinilor fiind un pic imbunatatit, dar tot execrabil fiind, fata de jocul Grid, care a fost lansat in acelasi an cu acesta, unde, masina ti-se deforma ca si in realitate, fara doar si poate.

Grafica jocului a fost imbunatatita fata de Pro Street, dar, in sinea mea, mi-a lasat un gust amar, fiind foarte proasta, fata de Most Wanted, unde, chiar simteai ca prinzi 300+km/h, blur-ul jocului reusind sa te faca sa numai observe aproape nimic in lateral. In acest joc, blur-ul a cam lipsit, nu de tot, dar cam putin blur adaugat graficii, iar acest lucru, facand jocul mai slab, si mai nedorit. Masinile, mi s-au parut cel mai bun element din acest joc, fiind foarte bine modelate, si texturate, chiar si controlul lor, fiind imbunatatit fata de titlul precedent , putand sa controlezi mai usor masina

Ce a lipsit acestui joc, au fost cursele cu care ne-au invatat seria Need For Speed, cele ca Drift-ul, Drag-ul, Grip-ul, dar, desigur, acest joc a avut Grip, o cursa pe autostrada unde trebuia sa il depasesti pe opponent, trebuind sa te menti la o anumita distanta de el, pentru un timp anume, un fel de OutRun Challenge din Underground 2.

Efectele sonore, dezamagindu-ma din nou, sunetul fiecarui masini incepand sa se cam asemene intre ele, nemai putand diferentia un Porsche de un BMW, dar desigur, cu multa silinta, iti dadeai seama care este BMW-ul si care este Porsche-ul.

Povestea jocului, mi s-a parut frumoasa, palpitanta, dar, nu o pot compara cu povestea din Most Wanted si Carbon, deoarece aceasta poveste a fost foarte slaba, fata de cele 2, care, mi s-au parut cele mai frumoase povesti, mai ales cea din Most Wanted.

Per total, jocul, m-a cam dezamagit, sperand si acum ca cei de la Electronic Arts, vor lansa un Undeground 3 sau un Most Wanted 2, inca sper la acea zi, dar, cred ca nu va fi in viitorul apropiat, deoarece, ultimul titlu al lor, fiind Shift 2.

De la mine, acest joc primeste nota 7.8, avantajandu-l putin grafica, masinile, si povestea, in rest, jocul, dupa mine, fiind slabut, pentru anul 2008.
 
Nota: 7.8/10




Scris de: Isar Catalin| 14.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".