Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 aprilie 2011

REVIEW: Flat Out 2


FlatOut2 este un joc racing facut de Bugbear si publicat de Empire Interactive si Vivendi Universal Games.Acest joc are tema pusa pe cursele de masini in diferite stagii de tunning.Jocul are trei clase de masini: derby, race si street.A fost lansat pentru prima data in Rusia pe 29 iunie 2006, apoi in Europa pe 30 iunie 2006 si in America de Nord pe intai august 2006.

Jocul FlatOut2 este un joc cu o grafica de apreciat pentru anul cand a fost lansat.Jocul dispune de nenumarate setari privind textura si grafica generala a jocului.Masini din acest joc respect "normele" pentru diferitele punti: spate, fata sau 4wheeldrive sau mai cunoscut 4x4.

Cele mai manevrabile fiind cele cu tractiune fata respectiv 4x4.

Jocul a gastigat premiul IGN pentru cel mai bun joc de PlayStation 2 racing al anului 2006 si a mai castigat premiul pentru cel mai bun joc racing al anului 2006, de data asta nu doar pentru PlayStation2.
FlatOut2 continand o versiune imbunatatita a motorilui fizic original si piste pentru curse si mai rapide, producatorii de la Bugbear s-au laudat cu o multime de imbunatiri multe dintre ele adauga un spot de experienta unica jocului.

Jocul poate fi jucat atat in Single Player respectic Carer Mode cat si in Multyplayer, aici avand mai multe optinuni pentru un lan party cu prietenii sau a intra pe un server random.Includerea unui Carer Mode  imbunatatit, mai multe cupe si diferitele niveluri de dificultate in care vedem ce au facut cei de la Bugbear.Ai la dispozitie 34 de masini, printre acestea se afla Muscle cars,Sport cars, Pickup Truck precum si Compacts. Jocul iti permite sa ai si un garaj unde poti avea la dispozitie mai multe masini pentru diferite clase.

In joc sunt urmatoarele curse: cele normale (pe un circuit de curse, sau in oras pe un drum de tara s.a.m.d.), derby(derby-ul consta in distrugerea masinilor oponentilor pana aceste explodeaza, ultimul ramas sau cel cu cele mai multe puncte castiga), stunt ( la stant dupa nume va da-ti singuri seama ca e vorba de o cascadorie, ei bine asa este. Aceasta cursa consta in aruncarea soferului din masina si indeplinind rolul acelei cascadorii)

Cei de la Bugbear ne-au surprins in urma cu aproape 5 ani prin aceasta implementare a motorului fizic ce ofera o noua perspectiva si o experienta deosebita.Chiar si de la cinci ani de la lansarea jocului, FlatOut2 este inca un joc popular in lume si foarte jucat.

Nota:8.5/10




Scris de: Balta Rares| 14.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".