Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 aprilie 2011

REVIEW Clasic: Mortal Kombat 4


Mortal Kombat 4 este un titlu lansat in anul 1997 de Midway, care continua seria de batai Mortal Kombat. Tinand cont in anul in care a aparut, pentru mine, acest joc a insemnat un nou pas in lumea gaming-ului, realizatorii acestui joc, reusind sa avanseze foarte mult, de la titlul precedent, grafica dezvoltandu-se considerabil fata de precedentul, gameplay-ul dezvoltandu-se si el, iar efectele sonore dezvoltandu-se odata cu celelalte.

Pentru mine, Mortal Kombat 4 a insemnat jocul care a deschis multe usi jocurilor care urmand sa vina, fiind cel mai bun joc atat pe planul de gameplay cat si pe planul de grafica, pentru anul 1997. Acesta nu a incetat in a ne surpinde, jocul avand la dispozitie o serie de 15 caractere pe care puteai sa le controlezi atat tu, cat si cel de-al doilea jucator, care vroia sa ti-se alature, jocul punandu-ne la dispozitie in meniu, un mod de lupta interesant, numit Tag Team. In joc, au aparut cateva caractere pe care nu le puteai controla, ca de exemplu Goro, luptatorul masiv cu 4 brate si 4 pectorali, cu care trebuia sa te lupti in penultima lupta a turneului.

Jocul a fost disponibil pentru Arcade, Play Station, Nintendo 64, PC, Game Boy Color si Dreamcast.
Pentru mine, jocul Mortal Kombat 4, a insemnat o adevarata evolutie pentru jocurile care urmau sa apara pentru console si pentru PC, acesta reusind sa intreaca orice performanta, pentru anul in care a fost lansat.

De la mine, jocul primeste nota 10, deoarece gameplay-ul, efectele sonore, grafica si personajele au fost bine realizate si concepute, pentru anul 1997.

Nota: 10/10




 Scris de: Isar Catalin| 13.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".